Un Sistema que ajuda a desplegar el nostre potencial i respondre amb vitalitat

QUI SOM:

Som un grup de professionals, amb formació universitària i àmplia experiència en camps com la pedagogia i la psicologia, dedicats principalment a la pedagogia de l’escolta, també dita audio-psico-fonologia, per nens, adolescents i adults.
Apliquem els avenços científics publicats i divulgats pel Dr. Tomatis i les innovacions tecnològiques que sorgeixen al voltant dels seus estudis, basats en investigacions científiques publicades

QUÈ FEM:

Proposem una estimulació neurosensorial, mitjançant un impacte sònic, que passa per l’Oïda Electrònica i els auriculars, dissenyats especialment pel professor Tomatis, amb música de Mozart, cants gregorians, la veu de la mare, la pròpia veu i cançons populars segons els objectius que conjuntament s’hagin establert i que contribuirà a obtenir el desitjat benestar, harmònic i conscient.

COM HO FEM:

Es parteix d’un test d’escolta i altres proves complementàries.
S’acompanya d’una entrevista on es recullen les dades històriques, evolutives i personals i el motiu de consulta que ens permet contrastar les dificultats de l’escolta detectades, per definir el procés a seguir.

Al llarg d’aquest procés es realitzen periòdics tests d’escolta i entrevistes per valorar i contrastar l’evolució de la persona.