* ORIENTACIONS PER IDENTIFICAR DIFICULTATS D’ESCOLTA
(nens i adolescents)

Dirigit a nens, adolescents i adults que presentin necessitat de millora en:

Problemes d’aprenentatge
Per a poder parlar, llegir i escriure correctament cal poder discriminar els sons, analitzar-los i reproduir-los mitjançant una oïda neta de tot bloqueig

Alteracions del comportament i les emocions
Trobar l’equilibri d’escolta interior d’aquesta manera connectar harmònicament amb el món que ens envolta

Episodis d’estrès, d’ansietat i de depressió
Proporciona energia, és a dir, dinamitza el cervell tot relaxant el sistema límbic, potenciant alhora la concentració i la creativitat

La veu, el cant i la música
Permet augmentar la discriminació auditiva, tot possibilitant el control de la veu parlada i cantada en tots els seus paràmetres: impostació, timbre, volum, afinació i pronunciació
Facilita l’aprenentatge musical

La integració de les llengües estrangeres
Facilita integrar tots els paràmetres de cada llengua: precessió, retard, temps de latència, bandes de freqüències específiques.

Adults o gent gran
Amb l’edat es perden principalment els sons aguts, que són els que aporten energia. Per tant, és una via per a poder activar el pensament i millorar en creativitat i memòria, retardant l’envelliment.

Evolució personal
L’Oïda electrònica actua com un activador cerebral tot optimitzant el nostre potencial: ens dóna energia per accedir al neocòrtex i, d’aquesta manera aconseguir més lucidesa de pensament i millor reflexió, ja que l’acció beneficiosa que rep el sistema límbic ens permet tenir més calma emocional i física.

Per a la dona en el període d’embaràs.
Ajuda a la mare a viure l’embaràs de forma més relaxada i, amplifica la comunicació amb el fetus, que rep el benefici d’una estimulació neurològica que repercutirà en un millor desenvolupament neurològic.

Diferents patologies (Vessament cerebral, Autisme, Síndrome d’Asperger, Síndrome de Down, Paràlisi Cerebral,….)
L’Audio-Psico-Fonologia aportarà a la persona un augment d’energia i desig, i capacitat de comunicació que li permetrà retrobar la coherència amb el propi cos, millorant habilitats motores i amb el món que l’envolta.

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player